Kulinarika

Na Kamiškem sedlu v času poletne sezone nudimo domače slovenske enolončnice, kot so jota, ričet in telečjo ali piščančjo obaro. Poleg tega pripravimo tudi testenine z mesno omako. Pozabili pa nismo tudi na vegetarijance katerim punudimo testenine ali rižoto z domačo bučkino omako. Ob lepih vikendi pa zadiši po rebrcah z zeljem. V sodelovanju s kmetijo ”pr Soud” vam pripravimo odličen narezek samih domačih suhomesnatih dobrot. Še posebaj dobra je pašteta.

Da boste od nas odšli res zadovoljni pa poskrbijo naše ”sladke” punce, ki za vas vsak dan pripravljajo sveže sladice. Najbolj smo ponosni na našo hišno
čokoladno pito z jabolki ter seveda jabolčni in skutni zavitek. Pečemo odlično hruškino pito h kateri se prileže sveže kuhana turška kava. Na vroč poletni dan pa nič ne paše bolj kot ledena kava na naši sončni terasi.

Ker se dober dan začne z dobrim zajtrkom boste pri nas še posebaj navdušeni. Izbirate lahko med ocvrtimi jajci z ocvirki ali brez, jajci s šunko, umešanimi jajci, raznimi namazi in kosmiči.